Par restorānu un tapu bāru Noir

Noir apvieno divus dažādus formātus – restorānu un tapu bāru, piedāvājot apmeklētājiem dažnedažādus gastronomiskos baudījumus: autora ēdienkarti a la carte, tapu bāru ar hamonu, kas piegādāts tieši no ražotājiem Spānijā, branču svētdienās, vispareizāk pagatavotos klasiskos kokteiļus, vīnu karti visām gaumēm un, galvenais, gaumīgu un vieglu kūrorta atpūtas atmosfēru visās šī vārda nozīmēs.

Restorāna Noir ēdienkartē ir iekļauti Eiropas virtuves ēdieni, bet to organiski papildina arī autorēdieni un Baltijas valstīm raksturīgi akcenti. Noir var apmeklēt arī, lai baudītu vieglāku maltīti tapu bārā, kur pieredzējis meistars viesu acu priekšā sagriezīs visplānākās hamona šķēlītes, piedāvās īstas spāņu tapas, kā arī palīdzēs izveidot individuālu franču un itāļu sieru izlasi.

Vēl viena no Noir pievilcīgākajām gastronomiskajām šķautnēm ir labākie klasiskie kokteiļi, kas pagatavoti pēc pārbaudītām receptēm. Vietējie iedzīvotāji jau ir secinājuši – baudīt vispareizāk pagatavoto Manhattan vai Negroni jādodas uz Bulduriem. Turklāt iestādes vīnu kartē ir iekļautas vairāk nekā 100 pozīcijas.

Noir interjers ir neuzbāzīgs un patīkami mājīgs – gaiši ādas dīvāni, nedaudz melnu elementu, kas netieši atgādina par iestādes nosaukumu, kā arī krāsaini akcenti, gaiša koka galdi, lieli logi, nedaudz atsauces uz 60. gadu Ņujorku un Hemingveja iecienītajiem Havanas bāriem, viegla Barselonas atmosfēra tapu bārā ar lielisku hamona piedāvājumu un vēl šis tas netverams, kas raksturīgs tikai Baltijai.

Piektdienās un sestdienās Noir apmeklētājus priecē dzīvā mūzika vai dīdžeji. Noir – patiesi reta vieta Jūrmalā, kur virtuve strādā līdz pusnaktij vai pēdējam viesim.